Farsbrød (med broccoli) er en af de nemme aftenmadsretter og samtidigt er det perfekt som pålæg til madpakken på rugbrød og i sandwich.
Forleden havde jeg fået taget noget fars op af fryseren, men vi endte med at spise ude. Så da vi kom hjem, lavede jeg lige dette hurtige farsbrød, så det kunne bruges til frokost og madpakker dagen efter.
Jeg havde også en rest broccoli og sammen blev det til et virkelig lækkert farsbrød, det skal i selvfølgelig have opskriften på.
Dette skal du bruge til farsbrød med broccoli:
- 400 g hakket okse (du kan sagtens bruge hakket kalv/flæsk i stedet)
- 1/2 broccolihoved
- 1 æg
- 2 spsk rasp
- 1/2 tsk salt
- Lille knips peber
Fremgangsmåden:
- Giv broccolien et hurtigt opkog
- Skær broccolien i helt små stykker (lidt større end smuldre stykker)
- Kom alle ingredienser i en skål og rør godt sammen
- Fordel farsen i et ovnfast fad. Ønsker du et fladt farsbrød til fx pålæg og sandwich bruger du et fad på 20×30 cm ønsker du et lidt højere farsbrød til aftensmaden, bruger du et fad på ca. 10x20cm
- Kom farsbrødet i ovnen ved 180 grader i 25-40 minutter (alt efter højden på farsbrødet).
Server med kartofler eller pastasalat. Eller brug til madpakken som pålæg og i sandwich (se nedenfor)
Husk at du også finder bloggen på instagram @sundemadpakker hvor jeg dagligt deler billeder af det vi spiser og inspiration til hjemmet
Du kan også prøve at lave dette lækre farsbrød fyldt med masser af grøntsager
Dejlig onsdag til dig 🙂