Fuldkornssnacks til madpakkerne

Farsbrød med masser af grønt

farsbroedJeg er stor fan af farsbrød af flere årsager.

  • Det er nemt at lave
  • Man kan bruge alle slags grøntsager
  • Man kan (hvis det behov er der) snyde ekstra grøntsager i resten af familien
  • Man kan variere den med forskellige krydderier/smage fra gang til gang
  • Resterne er særdeles velegnet som pålæg til madpakken

I aftes lavede jeg et farsbrød på 400 g hakket okse, 3 store fint revet gulerødder, 2 stk. fint hakket porrer, 1 lille hakket løg – salt – peber – 2 æg & et par spsk mel så det hang godt sammen. Da farsen var klar, kom det i ovnfastfad og toppet med tomat hakket i små stykker og drysset med lidt paprika. Jeg serverede ovnbagte kartofler og gnavegrønt til. Desværre fik jeg ikke taget et billede inden flokken af børn havde kastet sig over retten, helt uvidende om at der var både porre og løg i, som de ellers nødigt ser i nærheden af deres mad. Der var ekstra mange børn (teenagere) til spisning i aftes, så der var desværre heller ingen rester til madpakkerne, hvilket jeg ellers normalt altid sørger for, når jeg laver farsbrød. Det egner sig nemlig rigtig godt som pålæg til rugbrøddet.

 

 

***

bog om madpakker

Min bog sunde madpakker

udkommer 31.07 - forudbestil den lige her


Følg bloggen på

Facebook - Instagram - Bloglovin

Fang mig på sundemadpakker@gmail.com

   

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fuldkornssnacks til madpakkerne