Æggepandekage med spinat – Til en god frokost

Sad lige og gennemgik mine billeder fra de sidste par dage og faldt over de her, af min frokost igår. Æggepandekage med forskelligt fyld. Det kunne jeg godt ende med at spise, igen idag. Det er nemt, smager godt og er sundt. Så bliver det ikke bedre. Opskriften / ideen får du her.
Til en æggepandekage skal du bruge 2 æg, pisker dem godt sammen og tilføjer en lille håndfuld spinatblade. Du kan også komme forskellige krydderier i, men det er ikke nødvendigt.
Varmer en pande godt op, kommer lidt olie eller smør på panden. Hælder æggemassen på panden og giver den ca. 3 minutter på hver side. Top den med forskelligt grønt og lidt tun.
I madpakken kan man bruge æggepandekagen som en wrap, fylde den og rulle den godt sammen. Komme madpapir om den og skære den over i 2.
Du kan ogsÃ¥ prøve at lave disse æggemuffins med kylling og grønt – de er ogsÃ¥ super lækre bÃ¥de til frokost, aften og madpakke.Â
Mangler du nye drikkedunke eller gode madkasser kan du se et fint udvalg Her & Her
Min kogebog Sunde Madpakker
Spækket med 50 nemme & varierede opskrifter til madkassen for både store og små
I bogen får du også masser af tips og ideer til andre måder at bruge de enkelte opskrifter på
Køb hardback bogen lige her & her
Fås også som e-bog lige her
Uhm, det er altså også lækkert med fyldt omelet, det havde jeg helt glemt 🙂
– A