Sprøde spinatbrød

Æggepandekage med spinat – Til en god frokost

ægge_pandekage_frokost_madpakkeSad lige og gennemgik mine billeder fra de sidste par dage og faldt over de her, af min frokost igår. Æggepandekage med forskelligt fyld. Det kunne jeg godt ende med at spise, igen idag. Det er nemt, smager godt og er sundt. Så bliver det ikke bedre. Opskriften / ideen får du her.

Til en æggepandekage skal du bruge 2 æg, pisker dem godt sammen og tilføjer en lille håndfuld spinatblade. Du kan også komme forskellige krydderier i, men det er ikke nødvendigt.

Varmer en pande godt op, kommer lidt olie eller smør på panden. Hælder æggemassen på panden og giver den ca. 3 minutter på hver side. Top den med forskelligt grønt og lidt tun.

I madpakken kan man bruge æggepandekagen som en wrap, fylde den og rulle den godt sammen. Komme madpapir om den og skære den over i 2.

Du kan også prøve at lave disse æggemuffins med kylling og grønt – de er også super lækre både til frokost, aften og madpakke. 
opskrift_æggepandekage

Mangler du nye drikkedunke eller gode madkasser kan du se et fint udvalg Her & Her

19458089_10155020682773800_639782255_n

Min kogebog Sunde Madpakker

Spækket med 50 nemme & varierede opskrifter til madkassen for både store og små

I bogen får du også masser af tips og ideer til andre måder at bruge de enkelte opskrifter på

Køb hardback bogen lige her & her

Fås også som e-bog lige her

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sprøde spinatbrød