Broccoli & Kødsovs

Morgen Smoothie med ren citronsaft & kål

12509242_10153564583618800_5391469561417090622_nHver morgen er jeg begyndt, at tage mig en rigtig power smoothie, da jeg er virkelig dårlig til at spise morgenmad. Denne her smoothie er virkelig god og mætter godt. Den bliver lidt grynet p.g.a. broccolien, men det kan man sagtens undlade, hvis ikke man er til det.

Til 1 smoothie:

  • 1 dl ren citronsaft kan fx købes HER
  • 1 appelsin
  • 1 æble
  • 2 håndfuld spidskål (eller hvidkål)
  • 2 håndfuld broccoli (eller blomkål)

Vil lige anbefale jer den Smoothie maker jeg bruger til mine morgen shakes, den er nemlig super god fordi man laver det direkte i en beholder lige til at tage med på farten, så man slipper for at hælde det over på et andet glas (det har jeg dog gjort her på billedet fordi vi var to der skulle dele), de fungere også super som drikkedunke til skole børnene. Der medfølger 2 drikke beholdere af 600 ml til maskinen i finder den lige HER i flere forskellige farver og ikke meget dyre end et par rigtig gode drikke dunke.

Glasset med låg og sugerør er fra House Doctor og kan fås lige HER 

Indlægget indeholder annonce links

Hav en dejlig lørdag 🙂

   

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Broccoli & Kødsovs