Banan pandekager med yoghurt og frugt

Lakse Sandwich med reven persillerod

_002 _010Både børnene og jeg selv er ret glade for laks, det er derfor også ofte en af de typer fisk vi bruger til madpakken. I går lavede jeg en lakse sandwich som har en masse god smag og sprødhed og lidt knas.

Jeg brugte for en sjælden gangs skyld ikke hjemmebagt sandwich brød men i stedet sandwich brød fra Paagen som jo er helt uden tilsætningsstoffer.

Sådan er den lavet:

En bund af salat blade, derpå agurkeskiver og Røget lakse mørbrad (den de har i netto) – så er der revet persillerod henover og græskarkerner. Dressingen er rørt af lidt græsk yoghurt, citron, salt og peber.

Sandwich’en har jeg skåret over i 2 – da den størrelse passer bedre til mine skolebørn. Pakket dem ind i madpapir og med et lille bånd omkring. Hvem elsker ikke at få små pakker/overraskelser i madpakken 🙂 Båndet kan iøvrigt købes i Tiger butikken til en 10′ er for en stor rulle…
_015

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Banan pandekager med yoghurt og frugt