Rørt torskerogn

Hjemmebagt knækbrød til frugtposen

SONY DSC

Hjemmebagt knækbrød smager fantastisk godt, det er nemt at lave, billigt og børnene elsker det.

Ingredienser til 2 bageplader knækbrød:

1 dl havregryn

1 dl sesamfrø

3 dl 5-korns blanding (eller andre kerner/korn, brug hvad i har hjemme)

3,5 dl speltmel eller hvedemel

2 tsk. salt

1 tsk. bagepulver

2 dl vand

1,25 dl olie

Sådan gør du:

Bland alle de tørre ingredienser og tilføj vand og olie, bland det godt sammen

Læg et stykke bagepapir på bordet, tag halvdelen af dejen og læg på bagepapiret, læg et andet stykke bagepapir oven på og rul det ud med kagerullen. Inden det sættes i oven skæres det i den form du vil have, jeg har bare brugt en almindelig kniv. Du kan også bruge udstikker forme.

Samme gør du med den sidste halvdel af dejen

Bag det ved 200 grader i ca. 15. minutter 🙂

Det holder sig længe i en lufttæt dåse 🙂

 

 

\\\"19458089_10155020682773800_639782255_n\\\"

Min kogebog Sunde Madpakker

Spækket med 50 nemme & varierede opskrifter til madkassen for både store og små

I bogen får du også masser af tips og ideer til andre måder at bruge de enkelte opskrifter på

Køb hardback bogen lige her & her

Fås også som e-bog lige her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rørt torskerogn