De her vanvittig lækre hvidløgsbrød må jeg altså dele med jer. De er et hit på både grill og i ovnen. Vi spiser dem hvert fald året rundt. 😉 Opskriften deler jeg med dig her.
Til Ca. 30 stykker hvidløgsbrød skal du bruge
- 2 flutes – fx kan du bage disse eller dette lækre fuldkorns flute ( eller køb dem færdige, når det skal gå stærkt ;))
- 3-4 fed hvidløg
- 1 lille broccoli hoved / 1/2 stort
- 5-6 gode håndfuld revet ost
Fremgangsmåden:
- Skær broccolien ud i små stykker / tern / strimler, kom det i en skål og dæk det med kogende vand, stil til side.
- Pres hvidløgene
- Bland ost og hvidløg sammen i en skål
- Hæld vandet fra broccolien og pres lidt så det ikke er “vandet”
- Kom broccoli op i ost/hvidløgs blandingen og bland det hele godt sammen
- Skær brødet ud i skiver af ca, 1,5 cm i højden, sæt brødet på en plade med bagepapir
- Fordel broccoli/hvidløgs blandingen på brødet
- Bag i ovnen ved 200 grader (varmluft) til toppen er blevet let gylden 5-6 minutter
Server dem direkte fra ovnen / eller lav dem på grillen.
Jeg laver altid en kæmpe portion og fryser så ned, så skal de blot lige lunes næste gang der skal bruges hvidløgs brød.