Som jeg viste på instagram i aftes så stod vores aftensmad på en blandet landhandel af rester og grønne snacks. Bønner er sjældent noget der hitter i sin rene form, hvert fald ikke hos mine børn ;). Men lige edamame bønner er blevet lidt en “vi kan ikke undværre snack”. Jeg køber dem altid på frost.
Vist de skal spises som snack gør jeg sådan:
Tager den mængde op vi skal bruge, putter dem i en skål og lader dem tø en lille time. Hælder kogende vand over, lader stå 1 minuts tid. Hælder vandet fra, drysser lidt fint salt og presset citron over.
Når mine børn får lyst til edamame snacks siger de “Mor, kan du ikke lige lave nogle grønne peanuts” ;). Udover at være gode som børne snacks, så prøv lige næste gang der skal nydes et glas køligt hvidvin i haven at server de her til, det passer SÅ godt sammen…
God tirsdag til jer 🙂
Uhh det lyder lækkert! Vi har brugt dem i salater, men jeg vil prøve at servere dem for sig selv 🙂
gør det, smager så fint 🙂
Bælger du dem før du hælder kogende vand over eller hvordan?
Hej Mette
Jeg køber dem på frost uden bælg 🙂