Dette er en ny variant af min opskrift på broccoli-cheese tops, fremgangsmåden den samme, det er blot det grønne der er skiftet ud..
Til ca. 10 stk skal du bruge følgende:
2 skiver rugbrød, 2 æg, ca. 2 dl revet cheddar, 1 dl ærter, 1/2 dl forkogt og hakket blomkål, 1/2 dl forkogt og hakket gulerod.
Du kan bruge alle slags grøntsager, kartofler er fx også super til formålet, lige som du kan komme skinke, pølser, bacon, kylling i – altså rester der ikke skal gå til spilde 😉 Så længe du blot husker de 3 grundingredienser cheddar, rugbrød og æg, så er det kun fantasien der sætter grænser derefter…
Sådan gør du:
Pisk dine æg let sammen og put resten af ingredienserne i, rør det rigtig godt sammen. Massen skal være klistret a la frikadellefars… Form dine toppe som frikadeller og sæt dem på bagepapir og i ovnen ved 200 grader varmluft i 10-14 minutter til de er godt gyldne.
De bliver super sprøde og gør sig godt til hurtig aftensmad samt i madpakken. De kan også fryses så der er snack til mange dages madpakker…
I finder opskriften på broccoli-cheese tops lige her
Skal det være Cheddar eller kan det godt være en anden ost eks pizza ost?
Hejsa
Du kan sagtens bruge en anden ost, jeg syntes bare personligt at cheddar lige giver et ekstra pift 🙂
Ser vildt lækkert ud. Men hvor meget er en halv dk blomkål og
deciliter 🙂