Knækbrød med abrikos

_063Så blev det fredag igen og weekend, men inden da. Skal i lige have opskriften på det lækreste knækbrød med abrikos.

Det skal du bruge til ca. 2 plader knækbrød:

300 gram hvedemel – 1 tsk salt – 1 tsk bagepulver – 3 dl vand -1 dl olie – 300 gram blandede frø, kerner, flager (jeg har brugt havreflager, græskarkerner, sesamfrø, solsikkekerner og hørfrø) samt 10 stk. tørret abrikos

Sådan gør du:

Skær abrikosen i meget må stykker. Bland dem sammen med frø, kerner, flager, salt, bagepulver og tilsæt olie, rør det godt sammen og tilsæt derefter mel og vand. Nu har du en sammenhængende masse, lidt klistret. Del dejen i 2 og rul det ud mellem 2 stk bagepapir. Lav spor i dejen, så det er lige til at knække over i ønskede størrelser efter bagning.

Bages ved 170 grader varmluft i ca. 25 minutter, lad dem køle af og derefter i en kagedåse eller lignende.

Smager rigtig godt med et stykke ost til morgenbordet og i madpakken som en snack uden pålæg, her kan man jo lave den ene plade som knækbrød og den anden som mindre stykker a la kiks.

Kan i have en dejlig weekend <3

_068

Del dette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.