Har i prøvet at lave jeres egne æblechips ? Det kan slet ikke sammenlignes med dem man køber, særligt ikke når de lige kommer ud af ovnen. De smager simpelthen så godt og er dejligt sprøde. De er super nemme at lave og opskriften får i her..
Sådan gør du:
Tag 2-3 æbler og skær ud i meget tynde skiver 1-3 mm put dem på en plade klædt med bagepapir og i ovnen ved 100 grader (ikke varmluft) i ca. 2 timer… Drys dem evt. med lidt kanel sukker efterfølgende.
Gode som snack og hvis du fx knuser dem er de også gode som topping på salaten. Kan i have en dejlig Lørdag aften 🙂
Der lyder rigtig dejligt dem skal vi lave her hjemme i morgen og rigtig dejlig lørdag aften til jer også
Tusinde tak 🙂 Håber de smager jer, husk at lav lidt ekstra, så er der også til madpakken på mandag 🙂
De ser vel nok lækre ud. Hvordan bør æblechipsene opbevares bagefter for at bevare det sprøde bid?
Og i øvrigt… TAK for en skøn side!
Hej Sanne. Jeg opbevare dem i et glas med tæt sluttet låg andre gange en kagedåse. og tusinde tak for de rosende ord 🙂 Dejlig søndag til dig
Tak for det
Kan man også lave æbletern på den måde?
Hej
Jeg har aldrig prøvet det, men der burde ikke være den store forskel, så jeg ville bare springe ud i det 🙂
Hej
Jeg har aldrig prøvet det, men der burde ikke være den store forskel, så jeg ville bare springe ud i det 🙂