Det er ved at være længe siden jeg har delt en one pot pasta opskrift med jer, men ikke så længe siden vi selv spiste det, det gør vi nemlig som regel, en gang om ugen. Men altid i forskellige varianter. Den vi spiste i aftes får i opskriften på her.
Du kan også finde opskriften på den helt klassiske One pot pasta lige her – en god begynder one pot ret.
Til 4 personer skal du bruge:
9 dl vand – 400 gram spagetti – 1 rød peber – 2 store håndfuld frisk babyspinat – 200 g friske champignon – 1 dl frisk basilikum – 4 skivede fed hvidløg – 3 spsk olie – 1 tsk salt, lidt peber – 100 g hakkede tomater (fra dåse) – 300 g kylling filet.
Sådan gør du:
1. Skær kyllingen filet i små tern og kom i en gryde med vand, kog dem i 5-6 minutter, til de er helt hvide og gennemkogt.
2. Rens alle grøntsagerne og skær peberfrugt og champignon i tern.
2. Kom spagetti i en stor gryde (knæk dem over i halve)
3. Hæld vand over, og tilføj salt, peber, hvidløg og olie
4. Kom resten af ingredienserne i gryden på nær de hakkede tomater, også den kogte kylling
5. Sæt gryden på komfuret for fuld blus, når det koger skruer du ned så det blot simre
6. Efter 8-10 minutter (alt efter hvor lang tid din pasta skal have) begynder du at jævne retten med de hakkede tomater og smager til med ekstra salt og peber.
Server eventuelt med en bund af bladgrønt