Sund chrisp til din morgenmad og hjemmebagte brød

crisp_opskrift_morgenmad_sundMadDen her crisp har jeg næsten altid stående i skabet. God som topping på morgenmaden, god til topping på det hjemmebagte brød, i brødet og så kan man også bruge den til, at lave knækbrød og müslibare af. Så altså er der masser af muligheder med den og så er den også nem at lave.

Dette skal du bruge:

1 håndfuld af alt dette: hørfrø – sesamfrø – chiafrø – havregryn – kokosmel

Bland det hele godt sammen og kom det på en varm pande og spred det ud… Så snart frøene begynder at poppe, skruer du helt ned for varmen og vender det hele rundt et par gange og tager det af varmen.

Opbevares i en lufttæt bøtte.

13221083_10153843148038800_726037790260751064_n

Del dette

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.