Hjemmelavet kyllingsalat (Lavet af rester)

_0000001Idag er vi ovre i 0-madspild genren. En genre jeg personligt bevæger mig en del i, for jeg hader at smide mad ud! Denne kyllingsalat tager ingen tid at lave, smager dejlig og hitter altid på både rugbrød og i sandwich.

Kylling salat til 6 stykker rugbrød.

1 stk .kogt kyllingebryst – 1 halvt løg – saften af 1/4 citron – 2 spsk. skyr (eller lignende) – 1. tsk. tørret basilikum – lidt salt og peber.

Fremgangsmåde

Hak kyllingebryst og løg i små tern kom resten af ingredienserne i og smag til med salt og peber

Nemmere bliver det ikke vel ?! 🙂

I kan også finde opskriften på hjemmelavet skinkesalat lige HER og det gode rugbrød HER er i mere til sandwich er der en god opskrift på den slags HER.

Fortsat dejlig påskeferie til jer

 

Del dette

Leave a comment

  1. Det Lyder dejligt nemt til madpakken, men hvordan koger du kyllingen? Jeg kan ikke finde noget med Google.

    • Hej Katrine, alt efter hvor store kylling brystet er skal de koge omkring 10 minutter, bare i vand og evt. lidt salt… tage løbende et stykke op for at tjekke hvor langt det er 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.