En af favoritterne herhjemme er kylling i karry, det smager godt og tager ingen tid at lave.
Her får i opskriften på hvordan jeg laver det herhjemme :
Ingredienser:
Kødet fra en hel kylling eller 5 kogte kylling fileter (oftest bruger jeg kødet fra en hel kylling lavet i ovnen dagen før)
1 finthakket løg – 5 revne gulerødder – 2 spsk. mild karry – 2 spsk. olie – 4 dl vand – 3 dl mælk – Jævning – (salt og peber (bruger jeg sjældent)
Steg løg, gulerødder og karry i olien. Hæld vand og mælk i og kog det op.. Jævn det og smag evt. til med salt og peber. Kom kylling kødet i og varm det hele godt sammen og vupti så er der mad..
Server med ris og gulerods salat til
Uhmm ..Hende på 12 kunne leve af pasta + ketchup og hende på 6 spiser alt, men vil meget gerne have suschi
Her elsker de pasta med pesto og masser af ost og bacon eller boller i karry!
Sikke en nem kylling i karry ret kunne være at man skulle prøve den i aften ;0)))