Hjemmelavede burgere/sandwich er altid et hit hos os og det var også hvad vi fik til aftensmaden i går og jeg kunne sagtens tage en magen til med i madpakken, måske ikke så velegnet til børnenes madpakke med så meget fyld, men det kan jo også nemt skæres lidt ned så ikke det vælter for meget ud.
Jeg lavede 2 forskellige varianter i dag en med et helt stykke kyllingbryst og en med kyllingbryst skåret ud, det var nemlig nemmest for Mikkel på 3 år at spise den hvor det er ud skåret på forhånd.
Først lavede jeg en frisk tomat salsa:
1 bakke cherry tomater – skær hver tomat i 8 dele
1 fed hvidløg – hakket meget fint
3 forårsløg – skåret fint
2 spsk hakket persille
1 tsk balsamico eddike
Bland det hele sammen og så er den friske tomat salsa klar
Udover tomat salsaen puttede jeg rucola og agurke skiver i – det er en rigtig god kombi det hele og smager så lækkert.