Hakket kylling tror jeg er en af de sunde og forholdsvis billige kødpakker rigtig mange hopper over fordi smagen i ren form som fx kyllinge frikadeller eller lignende er ret kedelig. Men der skal bare en masse andet godt i så er det faktisk en fantastisk spise.
I den forgangne weekend har jeg fået fyldt fryseren op med alt godt til madpakkerne de næste par uger deriblandt pitabrød og kyllinge bomber, som er super gode til madpakke og fyld i pitabrød.
Til ca. 30 bomber skal i bruge følgende:
500 gram hakket kylling, 2 dl fint hakket bredbladet persille og 1 fint hakket peberfrugt, 1/2 dl mælk, 1 æg, 5 spsk mel, lidt salt og peber.
Blandt det hele godt sammen og form ca. 30 små kugler og steg dem på panden i lidt olie eller smør så de får farve på alle sider.
Jeg laver ofte dobbelt portion og fryser ned i poser med 12 stk. vi bruger 3-4 stk i et pitabrød
I kan finde min basis opskrift på pitabrød HER
Kylling bomberne kan også spises til aftensmaden med en god gang salat til, de hitter stort herhjemme både til voksne og børn.
Det var et super tip… Det skal prøves. Ser lækkert ud. Tak
Dejligt det kan bruges 🙂