Brød i lange baner. Om du er til helt grove, det lysere, fuldkorns, grøntsags brød, med eller til fyld så er der masser af opskrifter lige her. Alle opskrifter er lige til at gå til og med ingredienser du oftest allerede har i køkkenet.
1. Sprøde rugbrødsboller, særdeles velegnet til madpakkerne som alternativ til det klassiske rugbrød. Opskriften finder du lige HER
2. Gulerods/solsikke boller, med en vanvittig god krumme, smager himmelsk og kan nemt ændres med andre kerner eller tilføjes lidt frø og flere grøntsager prøv evt. med squash i stedet for gulerod uhm. Opskriften er lige HER
3. Pitabrød hitter altid i madkassen, dette er en grundopskrift og du kan nemt bruge grovere meltyper, bare husk at jo grovere mel jo længere skal de hæve. Opskriften finder du lige HER
4. Mini rugbrød med hvidkål og gulerod, lidt svampet konsistens og hvor du kan skifte både hvidkål og gulerod ud med andre grøntsager du lige har ved hånden. Opskriften finder du HER
5. En grunddej som er god til både toastbrød, sandwich brød og ikke mindst pølsehorn. I denne dej kan du nemt fylde masser af hakket bladgrønt som fx spinat, bredbladet persille og lignende. Opskriften finder du HER
6. Fuldkornsrugbrød uden surdej – er nem at lave og kun fantasien sætter grænser for hvilke kerner og frø du kan putte i. Opskriften finder du HER
7. Grove broccoli boller – en simpel opskrift på virkeligt lækkert brød med lidt svampet konsistens, prøv dem med blomkål eller anden grov grøntsag smager så skønt. Opskrift lige HER
8. En basis opskrift på nemme mørke grovboller, her kan du tilføje en masse forskelligt som fx nødder, tørret frugt og lignende til de eksisterende ingredienser. Opskriften finder du HER
9. Groveboller med rugmel og hytteost, den nyeste brød opskrift på bloggen og virkelig lækkert brød. Istedet for hytteost kan du også bruge græsk yoghurt. Men fordelen ved hytteosten er helt klart at du får en masse god protein i brødet, så det mætter længere. Opskriften finder du HER