Julegaveideer til den bageglade til max 200,-

Sunde Madpakker kogebogen til et sundere (og nemmere) 2018 (rabatkode)

20229311_10155122321288800_6777531793428136891_nDe sidste par måneder har vi været så sygdoms ramte herhjemme, at det ikke har levnet meget overskud til nye opskrifter og indlæg på bloggen. Så jeg har et helt særligt ønske til 2018, nemlig langt færre sygedage og langt mere energi og overskud på den mentale konto. For andre (måske dig?) kan starten på et nyt år være begyndelsen, på nye mål for, hvad kosten skal indeholde mere og mindre af. Kæmper du også til tider med manglende inspiration til madpakkerne, manglende overskud til lige det der lille ekstra, som gør hele forskellen. Så vil jeg anbefale dig min kogebog sunde madpakker.

Opskrifter i bogen er lavet udfra ideen om at en madpakke skal være nem at lave, indeholde sunde råvare, ting der kan købes i alle de gængse supermarkeder og måske vigtigst af alt en madpakke der bliver spist. Bogen er til dig der mangler ny inspiration og gerne vil have rigtig gode basis opskrifter, som kan bruges på mange forskellige måder. En bog med inspiration til hele familiens madpakker, ligesom flere af retterne også udgør et lækkert aftenmåltid og opskrifter som ikke alene hitter i madkassen, men også til børnefødselsdagen, buffet bordet til mormors 70 års dag o.s.v. Altså en kogebog med lidt af det hele som kan bruges af alle. Bogen udkom 31.7.2017 og resten af 2017 kan du købe den med gratis fragt hos forlaget, ved at benytte koden “sundfri17” du finder bogen lige her*

Hermed er ideen hvert fald givet videre. Nedenfor kan du se en video hvor Iben på 12 år laver en opskrift fra bogen.

 

 

\\\"19458089_10155020682773800_639782255_n\\\"

Min kogebog Sunde Madpakker

Spækket med 50 nemme & varierede opskrifter til madkassen for både store og små

I bogen får du også masser af tips og ideer til andre måder at bruge de enkelte opskrifter på

Køb hardback bogen lige her & her

Fås også som e-bog lige her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julegaveideer til den bageglade til max 200,-