Dyrk dine egne mini ananas hjemme i stuen

Julegaveideer til den bageglade til max 200,-

julegaver til den bagegladeJulen nærmer sig med hastig skridt og jeg må tilstå at jeg allerede er i ret god julestemning, det kommer sig nok af at jeg i år har været tidlig igang med julegaverne. Så jeg har ingen stress i sigte, bare de små detaljer der mangler. Mine børn spurgte igår hvad jeg egentlig ønskede mig i julegave, og det var slet ikke så svært at finde på noget, for som i ved så elsker jeg at bage. Så nye småting til hjemmebageriet ønsker jeg mig altid. Det er også dette der er inspirationen i dette indlæg, små julegaver til den bageglade.

Smukke strikkede viskestykker fra Gripsholm – Fint forklæde fra Bloomingville – Portions bageform til små skolebrød – Hævekurv til flotte rustikke brødDesign letters dl mål – Design letters målekande – Nicolas Vahé madpenslerFerm Living ovnhandske – Små Nicolas Vahé marmelader til alle de lækre ny bagte boller, også en rigtig fin værtindegave – Afkølingsrist i sort stål – Min kogebog Sunde Madpakker, som blandt andet indeholder masser af gode opskrifter på lækkert brød.

Udover ovenstående, kunne man også lave en stor pakke med en masse små ting til bageriet sammen med en masse forskellige gode mel typer, så modtager kunne eksperimenterer med en masse nye brød.

Skal det være lidt vildere julegaver, kan man selvfølgelig altid komme en lækker røremaskine under juletræet, jeg ønsker mig virkelig meget denne her, men så mange lommepenge får mine børn trods alt ikke 😉

Der vil på bloggen være lidt ekstra julehygge de kommende uger, så husk endeligt at kigge ind på søndag, hvor der vil være en lækker, lækker ting at vinde i en advents konkurrence 🙂

 

\\\"19458089_10155020682773800_639782255_n\\\"

Min kogebog Sunde Madpakker

Spækket med 50 nemme & varierede opskrifter til madkassen for både store og små

I bogen får du også masser af tips og ideer til andre måder at bruge de enkelte opskrifter på

Køb hardback bogen lige her & her

Fås også som e-bog lige her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dyrk dine egne mini ananas hjemme i stuen