En skøn opskrift fra min bog - risruller med laks og spinat

Fuldkorns Kyllinglår til madpakken

21325944_10155254042973800_363019340_n Lige efter skolestarten her i det nye skoleår, spurgte jeg min yngste søn hvad han glædede sig mest til at få i madpakken igen, nu var det jo ved at være nogle måneder siden jeg sidst havde lavet madpakker. Hans valg faldt på blandt andet kyllinglår. Så det skulle selvfølgelig laves, rigeligt af dem så også der er i fryseren til de travle dage.

I får opskriften til 8 kyllinglår, det er sådan hvad der ca. er i en pakke når man køber dem.

Dette skal du bruge:

  • 8 kyllinglår
  • 1 æg
  • 1/2 dl rasp
  • 1-2 dl knuste fuldkorns cornflakes
  • En lille knips salt21397150_10155254043018800_618333779_n

Fremgangsmåden:

  1. Bland salt,  rasp og de knuste cornflakes i en dyb tallerken
  2. Pisk ægget sammen med gaffel i en (anden) dyb tallerken
  3. Kom bagepapir på en bageplade, tænd ovnen på 180 grader
  4. Lav et kyllinglår af gangen ved først at vende det i æg, dernæst i rasp/cornflakes blandingen
  5. Læg kyllinglårene på bagepladen
  6. Kom dem i ovnen ved 180 grader varmluft i ca. 45 minutter (tiden kan variere, alt efter størrelsen på lårene samt hvilken ovn du har)

Tag nogle stykker fra og kom i køleskabet, resten kommes i fryseposer med det antal du skal bruge til en dags madpakker. De er selvfølgelig også velegnet til aftensmaden, den dag hvor jeg lavede disse, spise vi dem til aften. Med et par skiver brød med smør samt lidt salat til. 21325810_10155254042968800_2100071429_n

***

bog om madpakker

Min bog sunde madpakker

udkom 31.07.2017 - køb den lige her


Følg bloggen på

Facebook - Instagram - Bloglovin

Fang mig på sundemadpakker@gmail.com

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En skøn opskrift fra min bog - risruller med laks og spinat