Mit køkken og nye must haves til køkkenet

En nem madpakke & opskrift på butternut salat

2Butternut squash kan købes overalt lige nu, men hvad kan man egentlig bruge den til?! Fx denne helt igennem fantastiske simple salat (opskrift nedenfor). Salaten passer til stort set alle slags kød og er også god alene, eller fx blandet med små stykker kylling som en måltidssalat med lidt groft brød til. opskrift

Opskrift:

Skær butternut i tynde skiver (0,5 cm), kom dem på bagepapir, pensel med olie. Drys lidt salt og peber på. Ind i ovnen ved 200 grader i ca 15 minutter. Lad dem afkøle og skær ud i mindre stykker. Bland med frisk babyspinat og fetaost.

3Her er resten af salaten kommet i en lille bøtte og i madkassen sammen med andre rester fra aftensmaden, kartoffel og medister. En stykke rugbrød bare med smør, en sandwich med pålæg og agurk. Æbler og kiwi og en muslibar.

Så blev det ellers fredag igen… og jeg har planer om masser af bagning af brød så jeg kan udvikle et par nye sprøde brødopskrifter til jer <3

Kan i have en rigtig dejlig weekend.

 

\\\"19458089_10155020682773800_639782255_n\\\"

Min kogebog Sunde Madpakker

Spækket med 50 nemme & varierede opskrifter til madkassen for både store og små

I bogen får du også masser af tips og ideer til andre måder at bruge de enkelte opskrifter på

Køb hardback bogen lige her & her

Fås også som e-bog lige her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit køkken og nye must haves til køkkenet