Sunde Madpakker som bog udkommer 31.07.2017

Frisk grøntsagspasta

_004Den her Gefu spagetti skræller er helt uundværlig i mit køkken, for rigtig ofte spiser vi frisk grøntsagspasta i stedet for de klassiske spagetti (som ellers også smager godt ;)) Grøntsagspastaen smager bare af mere. Mætter godt og længe. Der er kommet en vol. 2 af Gefu skrælleren, som har en lille holder i enden, så ikke du skal bruge fingrene direkte på grøntsagerne for at skrælle. Den lille “dims” har været savnet på min, for det er sket et par gange at jeg lige fik revet fingrene, når det skulle gå stærkt. Så hermed tip givet videre, til hvordan du nemt kan lave din friske grøntsagspasta.

Jeg skyller kun gulerødderne, tager ikke yderskrællen af først, men det er jo smag og behag. Hårde grøntsager som fx gulerod kan jeg godt finde på at give et minuts opkog, men generelt koger jeg ikke min grøntsagspasta, vi spiser det rå, sammen med fx kødsovs, fisk og gode gryderetter.

Gefu skrælleren kan købes lige hergefu%20spirelli%2021493740647-9092

\\\"19458089_10155020682773800_639782255_n\\\"

Min kogebog Sunde Madpakker

Spækket med 50 nemme & varierede opskrifter til madkassen for både store og små

I bogen får du også masser af tips og ideer til andre måder at bruge de enkelte opskrifter på

Køb hardback bogen lige her & her

Fås også som e-bog lige her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunde Madpakker som bog udkommer 31.07.2017