Må vi se jeres madpakker ?!

Broccoli Cheese toppe

broccoli toppeHar lige lagt en posefuld af de her Broccoli Cheese toppe i fryseren. Vi fik dem sammen med kylling til aften og imorgen har børnene dem også med i madpakken. De indeholder kun 4 ingredienser og er super nemme at lave.

_068Det skal du bruge til 12-14 stk: 

4 æg – 125 gram revet Cheddarost – 4 skiver rugbrød – 1 hel broccoli (mellem størrelse)

_084Sådan gør du:

Kom broccoli hovedet i kogende vand i 1 minut, skær hele stammen af, så du kun har “smulderet tilbage” hak det meget fint, du kan også bruge stammen, så skal der blot tilføjes tilsvarende ekstra mængde af de andre ingredienser. Pisk de 4 æg så blommer er slået helt ud. Smuldre rugbrødet godt, med hænderne ned i æggemassen, kom cheddar og broccoli i og rør det hele godt sammen.

Form toppene som du gør med frikadeller og sæt dem på en bageplade enten smurt eller med bagepapir. Bag dem i ovnen ved i forvarmet ovn ved 180 grader (varmluft) i 10-12 minutter til de er blevet sprøde i kanten.

De er gode både varme, lune og kolde. Mætter godt og er velegnet som Sund Snack i madkassen. broccoli-cheese

   

59 kommentarer

  • Laura

    hvad kan man bruge istedt for rugbroed? Bor ikke i dk mere og rugbroed er umuligt at opdrive her:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Kaja

      Hej Laura, man kan også bruge en grov rasp / knuste tvebakker og lignende 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

    Jeg har lavet toppene MEN jeg har et problem. Ægget falder til bunden i ovnen? Hvad gør jeg mon forkert?

    Ellers smager de godt. Vi brugte dem til køderstatning til aftensmad. Tak for en god opskrift.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Kaja

      Hej Malene

      Det kan jeg ikke helt gennemskue hvorfor de skulle gøre, du blander det godt sammen ikke ?

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Bitten

      Måske du ikke opløser brødet godt i æggene? Prøv at lade det suge lidt, inden du kommer rasterende i:)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

    Kan de fryses ?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kamilla

    Kan de mon laves med andet end broccoli?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Kaja

      sagtens, bare eksperimenter .. vil sige næsten alle grove grøntsager kan bruges 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rene Andersen

    Sunde? Ahhhh de er vist alt andet med den blanding og de mængder 🙂 Men lækkert.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Kaja

      man behøver jo ikke spise hele portionen vel ? 😀

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Mette

      Hvordan er de ikke sunde? Cheddar er måske ikke det sundeste men ellers er de da super fornuftige…

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Iben

    Hvilken effekt har rugbrødet – er det crunch, sugeevne, eller? 🙂
    Følger LCHF, så disse er jo helt i vinkel i forhold til kosten, bare man lige tager rugbrødet ud af opskriften – men hvad kan jeg evt. erstatte det med, som er uden kulhydrater? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Kaja

      Hej Iben, det er mest sugeevne men selvfølgelig giver det også lidt taste 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Christian

      Hej Iben,

      Jeg følger selv LCFH og min første tanke er Pofiber. Det kan i hvert fald bruges til og give en slags brødkrumme.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • katrine

    Hej. Nu har jeg forsøgt at lave dem, men kunne skisme ikke forme dem? De ville slet ikke hænge sammen? hvorfor mon det? (:

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ann Andersen

    Hvor mange bliver der Ca af én portion ? Kan man på nogen måde Gøre dem sundere ?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kristian

    Jeg har lige lavet en portion, hvor jeg byttede 2 af rugbrødsskiverne ud med ca 100 gr skinke. Og så fik blandingen et godt skud peber og 1 dl friskrevet parmesan. Jeg kører også low carb i de næste mange måneder, så jeg smed lige lidt flere proteiner i. Og så er jeg jo mand… 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Kaja

      Det lyder super lækkert & god ide at tilføje noget kød af en slags, har selv prøvet med en rest fra en oksesteg, hakket det fint og tilføjet, det smager også lækkert 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine

    Hvorfor bruger du ikke hele broccolien? Men kasserer stokken? Hvis det hele alligevel skal fint hakkes. Måske mængden skal justeres lidt på resten.
    Men jeg ville altså bruge det hele! 🙂
    Det ser lækkert ud, det skal prøves.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Kaja

      Hej Katrine

      Jeg er ikke så god til stokken, syntes rigtig ofte den er meget besk 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Nadja

      Hvis du skræller stokken smager den lidt hen ad ærter, mere sød end besk vil jeg sige 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Kaja

      Det vil jeg prøve, tak for tippet 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • De der broccoli-oste-toppe ser virkelig lækre ud! Jeg afprøver i weekenden 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • susu55

    wow de ser gode ud de skal helt sikkert prøves 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte

    Disse brød er fantastiske

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • […] ikke skrive så meget om, da det ofte varierer hvad jeg spiser her. De absolutte favoritter er dog broccoli cheese tops (som jeg dog laver uden ost og med Husk i stedet for rugbrød) og så wraps med kylling og masser […]

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

    De er så lækre!!! De gik ren hjem ved mig, min kæreste (der ikke kan lide broccoli) og vores 14 mdr søn spiste 3 i rap!
    Vi fik chili ketchup til. Og de var bare nemme at lave! Bedste opskrift 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gitte

    Cheddarost er for fed for mig (diabetiker). Hvad kan jeg mon bruge i stedet?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helle caspersen

    Kan de laves low Carb uden rugbrød?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Kaja

      Hej Helle

      Jeg har slet ikke styr på Low carb “metoden” så ved slet ikke hvilke alternativer der er.. Men det skal helst være ovre i noget med samme konsistens. Du kan også bruge ekstra grøntsager, men rugbrødet er lidt det der suger væsken i dejen. 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Tenna Christensen

      Jeg har lige lavet dem her til aften, uden rugbrød i . Jeg Kom ca. 6 tsk fulde husk i og en 1/2 dl. Pofiber, og det fungerer godt.jeg lod “dejen” stå lidt for at se hvordan det samlede sig, og det fungerer fint, min var helt fine til maden.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Kaja

      Super tip, 1000 tak 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Susanne

    Jeg har lige bagt en portion og kom en rest skinke i små tern i og et ekstra æg lidt frisk kværnet peber og de smager himmelsk.
    Tak for super god og nem opskrift . Et stort hit herhjemme

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • caja

    vil prøve dem til min datter, men hun kan dog ikke lide broccoli, kan man bruge gulerødder, i så fald hvor mange gram?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Kaja

      Hej Caja

      Jeg ved ikke præcis hvor mange gram gulerod der skal til, syntes bare du skal prøve dig frem… Umiddelbart tænker jeg 2 meget store gulerødder eller 3 alm str. 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marianne

    Glæder mig til at prøve denne opskrift. Kan det godt passe at du slet ikke putter salt i?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lotte

    Hej.
    Kan de fryses?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Janne

    Hvor mange bliver der ud af en portion?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Kaja

      Hej Janne, aj det har jeg da slet ikke fået i indlægget kan jeg godt se 🙂 Men en pladefuld til ovnen ca 16 mener jeg 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

    Hej, tror du man kan bruge squash i stedet for broccoli?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Sunde Madpakker

      Hej Signe

      Umiddelbart ja, men tror den vil afgive lidt mere væske end broccoli, så du skal lige prøve dig lidt frem med mængderne på de andre ting:)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Mette

    Kan man bruge noget andet end rugbrød? Bor i Oman og det er ikke lige til at få,fat på og har ikke mod på,selv at bage.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lisbeth

    Er de velegnet til at fryse ned?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

    De smager vildt godt! Jeg har lige spist tre i rap til frokost 🙂 De er næsten endnu bedre kolde end varme. Min dreng var desværre ikke så vild med dem, men han nåede ikke at smage dem kolde 😀 Vi prøver igen.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

    Kan man bruge andet end broccoli? Og helst ikke blomkål 😉 jeg kan godt lide de to ingredienser, bare for sig selv😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Sunde Madpakker

      Prøv evt en blanding af gulerod og squash begge revet groft 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Må vi se jeres madpakker ?!