Sundere og svampet Banankage

banankage nem opskrift
En lækker banankage, kan bruges både som kage og som almindeligt brød a la Amerikansk bananbrød. Hjemme hos os bruges denne som kage, andre bruger det som brød og kommer lidt smør på skiverne, uanset hvad smager kagen/brødet virkelig himmelsk. Opskrift får du her:
Dette skal du bruge
– der er rigeligt til mindst 10 personer, da kagen mætter godt
  • 2-3 Str. L-M Æg
  • 2 dl Yoghurt naturel Eller lignende produkt
  • 1/2 tsk bagepulver
  • 1/2 tsk natron
  • 1 tsk Vaniljepulver
  • 5 små bananer
  • 250 g hvedemel
  • 100 g mørk chokolade

Fremgangsmåden:

  1. Pisk æg, yoghurt, vanilje, bagepulver & natron godt sammen.
  2. Tilføj bananerne i mindre stykker en efter en og pisk det sammen.
  3. Kom mel i, pisk sammen igen.
  4. Hak chokoladen groft og vend det i dejen.
  5. Kom dejen i en form, enten springform, tærteform, eller almindelig brød form. Gerne beklædt med bagepapir. Så intet sætter sig fast
    6. Kom evt. en banan skåret i skiver på toppen
    7. Bag i forvarmet ovn ved 180 grader (varmluft) i ca. 45 minutter, til den er blevet gylden på toppen.

    Du kan finde flere opskrifter på kager, uden sukker her på bloggen – se med her

Del dette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.