Basis i mit bageskab

Sommersalat + Dressing – Perfekt til grill

1sommersalat
Denne simple og lækre sommersalat er god til grill – ligesom dressingen passer perfekt til denne type salat og mange andre. Opskrifterne står på billedet. Granatæblekerner er stadig en forholdsvis ny frugt i det danske køkken, kernerne er rig på blandt andet magnesium og Calcium – så de er gode at spise mange af. De kan dog godt være ganske udfordrende at få ud af æblet, men man lærer det efterhånden. Ellers kan man i de fleste større supermarkeder købe dem, lige klar til brug i grøntsags afdelingens kølemontre, det er oftest den løsning jeg vælger ;). Kernerne tilføjer lidt knas og smager super i de fleste salater, på morgengrøden, på yoghurt og en masse andet.

Tomberrys som er i salaten er micro tomater – de har en let sød smag, men du kan altså sagtens bruge helt almindelige cherrytomater i stedet.

Find flere opskrifter på salater lige HER og husk at salat rester ALTID er en god ide i madkassen til både børn og voksne.

 

\\\"19458089_10155020682773800_639782255_n\\\"

Min kogebog Sunde Madpakker

Spækket med 50 nemme & varierede opskrifter til madkassen for både store og små

I bogen får du også masser af tips og ideer til andre måder at bruge de enkelte opskrifter på

Køb hardback bogen lige her & her

Fås også som e-bog lige her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Basis i mit bageskab