Basis i mit bageskab

Sommersalat + Dressing – Perfekt til grill

1sommersalat
Denne simple og lækre sommersalat er god til grill – ligesom dressingen passer perfekt til denne type salat og mange andre. Opskrifterne står på billedet. Granatæblekerner er stadig en forholdsvis ny frugt i det danske køkken, kernerne er rig på blandt andet magnesium og Calcium – så de er gode at spise mange af. De kan dog godt være ganske udfordrende at få ud af æblet, men man lærer det efterhånden. Ellers kan man i de fleste større supermarkeder købe dem, lige klar til brug i grøntsags afdelingens kølemontre, det er oftest den løsning jeg vælger ;). Kernerne tilføjer lidt knas og smager super i de fleste salater, på morgengrøden, på yoghurt og en masse andet.

Tomberrys som er i salaten er micro tomater – de har en let sød smag, men du kan altså sagtens bruge helt almindelige cherrytomater i stedet.

Find flere opskrifter på salater lige HER og husk at salat rester ALTID er en god ide i madkassen til både børn og voksne.

 

***

bog om madpakker

Min bog sunde madpakker

udkom 31.07.2017 - køb den lige her


Følg bloggen på

Facebook - Instagram - Bloglovin

Fang mig på sundemadpakker@gmail.com

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Basis i mit bageskab