Sund ferieguf Hjemme vs Alanya

Nem madpakke til små børn

nem_madpakke_til_små_børnIndlægget indeholder reklame (links)

Nu har jeg ikke helt små børn længere, så ikke så ofte jeg husker at dele lidt ideer til en madpakke til de små børn (vuggestue / børnehavebørnene). Men de fleste ideer kan alligevel bruges til alle aldersgrupper tænker jeg. Denne madpakke er faktisk til min 6. årige. Han er ret glad for de her nemme madpakker, hvor han kan åbne og gå ombord i maden. Uden at skulle åbne en masse forskellige pakker, befri for madpapir og lignende. Det var også denne type lidt tapas agtig madpakke, han altid havde med som lille i vuggestue/børnehave.

I denne madpakke har jeg brugt små papirs/pap muffin forme, alternativt køber man en opdelt madkasse, med så mange rum som muligt (se et udvalg af opdelte madkasser her) og gør det samme. Forskelligt i alle rum lige til at gå til.

Både indbydende og super nemt. 

Ved at bruge en madkasse kun med et rum, kan man selv lave den rum opdeling, som passer til de forskellige madpakker man får lavet fra dag til dag. Man kan også vælge at bruge silikone muffinsforme (som disse) til formålet, lidt bedre for miljøet i det lange løb.

Måske tænker i at “så mange” grøntsager vil mit barn slet ikke få spist, så ingen grund til at give det med. Til det vil jeg sige, at det er et spørgsmål om vane, mine børn spiser altid grøntsagerne først og så rugbrøddet (og snacks når der er sådanne med) til sidst. 🙂  Madpakke til vuggestue børn

***

bog om madpakker

Min bog sunde madpakker

udkom 31.07.2017 - køb den lige her


Følg bloggen på

Facebook - Instagram - Bloglovin

Fang mig på sundemadpakker@gmail.com

   

8 kommentarer

 • Genial idé med de muffinsforme – DET må jeg prøve.
  Det med grønt, så spiser min søn på 6år, også altid gulerødderne før rugbrødet.
  Dog mangler jeg idéer til pålæg, da han kun spiser leverpostej, smøreost eller skinkesalat…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sunde Madpakker

   Det er også 3 favoritter her, men fiskefrikadelle, torskerogn rørt med lidt skyr / cremefraiche / A-38 eller hvad der lige er i køleskabet af den slags hitter også altid 🙂

   Prøver lige om ikke jeg kan finde på et par mere til et “pålægs indlæg” 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Efter sommerferien starter min datter i børnehave, og så er jeg igen igang med madpakker efter en vuggestue-periode med dejlig sund madordning.
  Så det er simpelthen så dejligt med inspiration til sunde madpakker – også til de mindste 🙂
  Har din søn en gaffel med, eller sidder han med “klør 5” nede i majsene?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sunde Madpakker

   Hej Marianne

   Han har næsten altid en ske / eller gaffel med i madkassen, jeg køber engangs i bambus 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mor til tre

  Bliver frugten ikke blød og kedelig når det er pakket på den måde.
  Det klager mine børn altid over. Hvad kan jeg gøre?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sunde Madpakker

   Hejsa
   Mine børn har aldrig klaget over det vil jeg sige, tror det handler om at sørge for et helt tætsluttende låg, altså som slutter helt tæt til kanten af muffinsformene 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Maria

  Jeg er simpelthen verdens dårligste til at lave madpakke, og komme på ideer til en mere spænende madpakke til min søn, som går i vuggestue… Jeg skal så meget prøve den ide af med muffingsformene!! Mange tak for den super gode ide! Det er både en indbydende og spænende madpakke synes jeg, i stedet for en kedelig madpakke med en rugbrødsmad, der er pakket ind. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sunde Madpakker

   Hej Stine Maria

   Åh hvor jeg husker det, faktisk var lige præcis det årsagen til at jeg for snart 5 år siden startede bloggen her, fordi jeg ikke kunne finde på gode madpakker til mit dengang vuggestue barn <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sund ferieguf Hjemme vs Alanya