Hjemmelavede Cheese Dippers

Nemt madbrød – med en rest franskbrød

SONY DSCSONY DSCHar du en rest franskbrød fra i morges, så kan du med fordel bruge det sidste stykke til et lækkert madbrød til aftensmaden. Det er super nemt og smager virkelig lækkert.

Du skal blot bruge franskbrød, ost, forårsløg og dine favorit krydderier.

Skær tern i hele brødet, 1-2 cm fra bunden. Fyld godt op med ost, løg og krydderier. Bag i ovnen ved 200 grader, til osten er smeltet og der er kommet en let gylden farve.

Det smager så godt at jeg ofte køber lækre grove franskbrød, bare for at kunne lave disse 😉
SONY DSCSONY DSC SONY DSC

\\\"19458089_10155020682773800_639782255_n\\\"

Min kogebog Sunde Madpakker

Spækket med 50 nemme & varierede opskrifter til madkassen for både store og små

I bogen får du også masser af tips og ideer til andre måder at bruge de enkelte opskrifter på

Køb hardback bogen lige her & her

Fås også som e-bog lige her

   

2 kommentarer

  • Tina Mikkelsen

    Hejsa. Jeg er helt vild med din blog, da det er vildt lækkert og til at gå til for en, der ikke er super madkyndig (som undertegnede :-)) I forhold til ovenstående vil jeg derfor gerne spørge, hvilke krydderier der er gode at bruge? Er ikke så skrap i forhold til det med krydderier. Tak for en fed blog! Kh Tina

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Sunde Madpakker

      Fx paprika og løgpulver smager super godt 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavede Cheese Dippers