Hjemmelavede Cheese Dippers

Nemt madbrød – med en rest franskbrød

SONY DSCSONY DSCHar du en rest franskbrød fra i morges, så kan du med fordel bruge det sidste stykke til et lækkert madbrød til aftensmaden. Det er super nemt og smager virkelig lækkert.

Du skal blot bruge franskbrød, ost, forårsløg og dine favorit krydderier.

Skær tern i hele brødet, 1-2 cm fra bunden. Fyld godt op med ost, løg og krydderier. Bag i ovnen ved 200 grader, til osten er smeltet og der er kommet en let gylden farve.

Det smager så godt at jeg ofte køber lækre grove franskbrød, bare for at kunne lave disse 😉
SONY DSCSONY DSC SONY DSC

***

bog om madpakker

Min bog sunde madpakker

udkommer 31.07 - forudbestil den lige her


Følg bloggen på

Facebook - Instagram - Bloglovin

Fang mig på sundemadpakker@gmail.com

   

2 kommentarer

  • Tina Mikkelsen

    Hejsa. Jeg er helt vild med din blog, da det er vildt lækkert og til at gå til for en, der ikke er super madkyndig (som undertegnede :-)) I forhold til ovenstående vil jeg derfor gerne spørge, hvilke krydderier der er gode at bruge? Er ikke så skrap i forhold til det med krydderier. Tak for en fed blog! Kh Tina

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavede Cheese Dippers