Tips til hurtig og nem (sund) aftensmad

Muffins med spinat og pølse

æggemuffins med spinat og pølse

Min store søn i 6. klasse, var syg fra skole igår, hvor de lavede plan for hvad de skulle have med til brunch på sidste skoledag imorgen, inden ferien. Så ud for hans navn står der “det bliver en overraskelse”. Sønnen kom med ideen æggemuffins og den er jo både oplagt og nem så jeg var enig ;). Så 30 stk’s æggemuffins har jeg lavet her i formiddags, så de er klar til imorgen. Opskriften vil jeg dele med jer her.

Til ca. 8 stk muffins skal du bruge:

  • En god håndfuld pølse (kogt eller stegt) skåret ud i små tern
  • Et par håndfuld babyspinat
  • 3 store æg
  • 8 spsk. yoghurt naturel
  • Et lille knips salt
  • 8 stk papirsform
  • oliespray13450175_10153926398238800_2118822742052380266_n 13507175_10153926398218800_4213657027514557028_n

Sådan gør du:

  1. Tænd ovnen på 200 grader
  2. pisk æg, yoghurt og salt sammen i en skål
  3. Spray olie på dine muffinforme, alternativt kan du også pensle dem
  4. Fordel pølse, og spinat i de 8 forme
  5. Fordel æggemassen i de 8 forme
  6. Bag i ovnen 25-30 minutter, til det har sat sig helt.

Så er de færdige og kan opbevares i køleskabet og i fryseren. Perfekte til både aftensmad og madpakke.

Hvis du har haft frosset dine æggemuffins ned, bliver de dejligt sprøde igen, ved lige at give dem 5 minutter i en varm ovn. Men det er dog ikke nødvendigt. æggemuffins

 

***

bog om madpakker

Min bog sunde madpakker

udkom 31.07.2017 - køb den lige her


Følg bloggen på

Facebook - Instagram - Bloglovin

Fang mig på sundemadpakker@gmail.com

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tips til hurtig og nem (sund) aftensmad