10 tips der kan få børn til at spise mere grønt

Dagens madpakke #2

madpakke til skolebarn
Jeg vil fremadrettet forsøge, at dele lidt flere færdige madpakker med jer. På den måde kan i pille de ideer ud, dag til dag som i godt kan lide og så implementere i de madpakker i selv skal lave derhjemme. Det ændre ikke på antallet af opskrifter jeg deler med jer, så disse “færdige madpakke indlæg” er altså blot ekstra inspiration til jer :-).

Nu går vi på sommerferie om 3 dage i hele 6 uger, så det bliver nok lige den næste tid mere “frokost tallerkener og picnic madpakker” end egentlig madpakker til skole og job, men ofte er det jo det samme, så jeg tænker det kan være til god inspiration :-).

Madpakken idag:

  • 1 spyd med mini frikadeller og farverige cherry tomater – du kan bruge almindelige grill spyd og skærer dem til i den længde der passer i madkassen – du kan også bruge disse helt korte spyd som er super oplagte eller i denne lange udgave, de er nemlig ikke helt så skarpe der hvor barnet skal holde.
  • 3 baby gulerødder
  • 1 snack peber
  • 1 kiwi skåret i 2
  • 1 fersken
  • 1 rugbrød med aalbæk leverpostej (det er vores favorit for tiden) og fine blomster lavet med purløg og små tomater
  • 1 rugbrød med 3 stjernet skære pølse med peber

En dejlig madpakke, som min søn med garanti næsten har tømt på dette tidspunkt (13:15). Et æble udover dette, har han også altid i skoletasken.

***

bog om madpakker

Min bog sunde madpakker

udkom 31.07.2017 - køb den lige her


Følg bloggen på

Facebook - Instagram - Bloglovin

Fang mig på sundemadpakker@gmail.com

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 tips der kan få børn til at spise mere grønt