Starwars fan ? Se den nye seje LEGO Starwars madkasse

Grillrester til madpakken

grill_rester_madpakkeSå snart det er sommer, eller hvert fald så varmt som i disse dage. Så laver vi mere mad ude end inde, hjemme hos os. Men jeg kan slet ikke undværre rester til madpakkerne, som jeg har fra aftensmaden hele efterårs/vinterperioden. Så vi laver ofte lidt ekstra på grillen, nu den er igang.

Igår grillet vi fx en pakke kylling inderfilet, udelukkende med det formål at bruge det i madpakkerne, denne uge. Grillen var jo alligevel tændt, så man kan lige så godt udnytte varmen istedet for at tænde ovnen også.

Salat laver vi året rundt, men om sommeren og til grill får den lige lidt ekstra, da vi sjældent spiser andet tilbehør når vi griller end salat. Jeg laver derfor altid en kæmpe portion, så der er til både børnenes madpakker og min egen frokost dagen efter. Det er så nemme madpakker at lave, fyld madkassen godt op med salat og tilføj lidt kylling stykker, enten hele som på billedet eller til de yngre skåret lidt ud.

Jeg giver børnene enten de her skeer (til den yngste) eller de her gafler (til mine teenagers) med i madkassen når den står på salater som denne.

Ovre på min anden blog – hvor jeg har skrevet om vores dejlige dag igår, kan i se hele salaten inden vi spiste af den i aftes lige HER

***

bog om madpakker

Min bog sunde madpakker

udkom 31.07.2017 - køb den lige her


Følg bloggen på

Facebook - Instagram - Bloglovin

Fang mig på sundemadpakker@gmail.com

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Starwars fan ? Se den nye seje LEGO Starwars madkasse