Rabarber saft som mormor lavede den

Dagens hurtige sunde madpakke

Dagens_madpakke_inspiration_ideer_sundemadpakker_
Links til produkter i dette indlæg er reklame

Vores dag startede helt skævt, med at komme alt, alt for sent op. Sådanne dage behøver vi absolut ikke flere af, omend det var en dejlig morgen alligevel, men sommerferien, åh vi glæder os ;).

Dagens madpakke til yngstebarnet (0. klasse) blev sådan en her. Hurtig at lave, men ser ud af så meget mere end det jo egentlig er. Farvespillet er i orden, en rigtig vigtig ting med madpakker, fordi farver giver lyst til at spise, giver smil og glæde.

Der kun de 2 halve med pålæg, en finhakket skinkesalat (fra K-salat) og så er der ellers agurk og cherry tomat skiver som han selv kan putte på det andet rugbrød, eller vælge og bruge det hele som gnave lækkerier. Søde jordbær, en fersken og en skoleagurk og lidt vindruer på små bambusspyd for hyggens skyld.

Bambus spyd i både denne lille størrelse og i en længere udgave kan købes lige her – de er af mærket Nicolas Vahé som altså har en masse fine små ting som er oplagte at bruge til at skabe lidt ekstra hygge med i madkassen – du kan fx se mine idéer lige her.

\\\"19458089_10155020682773800_639782255_n\\\"

Min kogebog Sunde Madpakker

Spækket med 50 nemme & varierede opskrifter til madkassen for både store og små

I bogen får du også masser af tips og ideer til andre måder at bruge de enkelte opskrifter på

Køb hardback bogen lige her & her

Fås også som e-bog lige her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rabarber saft som mormor lavede den