Raw topping til yoghurt, skyr & is

Raw food topping til is, skyr & yoghurt
Denne her sunde raw topping er jeg ret afhængig af for tiden. Super god på yoghurt, skyr og ja faktisk også på en gang vanilje is sammen med lidt mørk chokolade, mums. Det er en af de opskrifter som kan laves på få minutter, hvilket vi jo rigtig godt kan lide ;).

Til 250 gram raw topping skal du bruge:

150 gram tørrede dadler – 50 gram mandler – 50 gram pekannød

Kom det hele i en blender, foodprocessor og lad den køre et par minutter til det hele er smuldret. Alternativt kan du bruge en minihakker af et par omgange, og bland derefter det hele sammen.

Det var alt.

Opbevares i lufttæt bøtte og holder sig så længe som nødderne / dadlerne har af holdbarhed.

Du skal ikke lade dig skræmme af dadlerne hvis du normalt ikke er til det, for det smager kun af nødderne når det er færdig lavet. Jeg kan nemlig ikke selv lide dadler i deres rene form ;).

_raw3

Del dette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.