Kiwibooster / Smoothie

Nødder, superfoods & tørret frugt til madpakken og hjemmebag mm.

Nødder i storkøb

Vi bruger oceaner af nødder herhjemme, det har i helt sikkert bemærket i mine opskrifter. Dels er nødder jo sunde, de mætter og indeholder gode vitaminer. De kan også stille “den søde snack trang” og lige give en bund imellem måltider.

Indlægget bringes i samarbejde med Vangsgaard treat

Jeg har tidligere nævnt at mine børn altid har nødder med i deres madpakker, ligesom i kan se på mine morgenmadsindlæg, at der altid er nødder tilstede der også. For os er nødder lidt en slags “sukker” altså en form for sødme hvis i forstår?! 🙂

Nødder kan godt være lidt af en udskrivning, hvis man går og køber de små poser i supermarkeder, de indeholder stort set ingen og de er sjældent særligt friske. Jeg har tidligere altid købt dem hos en grønthandler, men da der er 50 km til den nærmeste, er det altså også lidt omstændelig. Så jeg nyder at de nu kan bestilles online og blive leveret lige til døren i storkøb / den mængde man har behov for, dejligt friske og til gode priser.

Vangsgaard treat har en masse forskellige nødder, både alle dem vi kender, men også nogle som man sjældent finder fx har de Macadamianødder som er rige på B-vitaminer og har en helt fantastisk sprød og sød smag. Man kan også købe forskellige nøddemix hvor du får 500/1000 gram blandede nødder, så er det nemt lige at tage en lille håndfuld og putte i madkassen.

Udover nødder har de også masser af forskellige slags tørret frugt fx dadler som jeg ofte bruger i fx kager i stedet for sukker. Der er også tørret jordbær, æbleringe, tørret blåbær og mange flere slags. Superfoods finder du også hos Vangsgaard. De populære Chiafrø hvor du fx får 500 gram for 80,- kroner (det er faktisk ret billigt, i forhold til dagligvarebutikkerne).

I kan se hele udvalget hos Vangsgaard i deres webshop lige her

_212988035_1035435913169792_201536335_n

 

\\\"19458089_10155020682773800_639782255_n\\\"

Min kogebog Sunde Madpakker

Spækket med 50 nemme & varierede opskrifter til madkassen for både store og små

I bogen får du også masser af tips og ideer til andre måder at bruge de enkelte opskrifter på

Køb hardback bogen lige her & her

Fås også som e-bog lige her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kiwibooster / Smoothie