Sunde Rismuffins til madpakken

Eftermiddags Madpakke snack

12519635_195132724206747_362183961_nDenne lille simple snack er oplagt til madkassen. Put det i en lille bøtte, så det kan bruges både som mellemmåltid formiddag / eftermiddag. En ting jeg har lært gennem årene med 1000 vis af madpakker, er at jo lettere man kan gør det, for den der skal spise madpakken, og jo mere farverig den er, jo mere bliver der spist og jo mere glæder de sig til at skulle åbne madkassen.

Putter man bare en hel appelsin i madkassen, så får de yngste børn hvert fald sjældent spist den, med mindre der er en voksen til at give en hånd med, så pil den og kom den i en lille dåse for sig / et rum for sig i den opdelte madkasse. Kom lidt hakket usaltet pistacie over, eller anden nød.

Denne lille friske snack er også velegnet til en hyggesnack hjemme, den er jo oplagt til både morgen, middag og aften. Du kan finde flere snack ideer lige her og skal der lidt ekstra lækkert til fredag aften så prøv disse bløde dadelkugler, så skønne.

***

bog om madpakker

Min bog sunde madpakker

udkom 31.07.2017 - køb den lige her


Følg bloggen på

Facebook - Instagram - Bloglovin

Fang mig på sundemadpakker@gmail.com

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunde Rismuffins til madpakken