Sund Gulerodskage + VIND køkkenmaskiner for ca. 4000,-

Tip til medbragt salat

_0000001
Salat med dressing kan godt blive lidt slatten efter nogle timer i madkassen, så denne måde er fantastisk. fordi du har dejlig sprød salat hele dagen, også selvom du laver det dagen i forvejen. Men det er helt afgørende hvordan du sammensætter salaten for at den skal forblive sprød, her får du mine tips.

– Start med at put dressing i bunden af dit “glas”. Jeg bruger denne, men gamle syltetøjsglas og lignende kan sagtens bruges også. Til salaten på billedet har jeg brugt denne vinegear.

– Nu bygger du salaten op, start med de “hårde ting” fx gulerod, bønner og lignende som ikke bliver opløst og slatten af væsken du har i bunden.

– Efter de hårde ting gerne i 2 lag, kommer du de bløde ting i. Som tomat, agurk, salat, ost i tern og lignende.

– Til allersidst kan du toppe med fx nødder eller anden crispy ting.

– Når du skal spise din salat vender du bunden i vejret og ryster en smule for at fordele dressingen.

Og så skal salaten bare nydes, velbekomme 🙂

***

bog om madpakker

Min bog sunde madpakker

udkommer 31.07 - forudbestil den lige her


Følg bloggen på

Facebook - Instagram - Bloglovin

Fang mig på sundemadpakker@gmail.com

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sund Gulerodskage + VIND køkkenmaskiner for ca. 4000,-