Edamame bønner som snack

Jordbærdrøm – en god morgen smoothie

God og nærende morgen smoothieVi elsker at få smoothies til morgenmad herhjemme. Ofte har vi altså også lidt travlt, så det skal gerne være lidt nemt for børnene at nå deres morgenmad, ellers er den for nem at springe over. Så på dage hvor vi har lidt travlt laver jeg denne jordbærdrøm som smager himmelsk, mætter godt og indeholder en fin mængde næring.

Til 3 store glas skal du bruge:

4 dl skyr – 1 banan – 15 jordbær (gerne frosne, de giver både mest smag og farve) – 1/2 tsk. vaniljesukker (kan udelades) – 1,5 – 2 dl æblejuice. (alt efter hvor tynd du ønsker den)

Og ja det skal bare i blenderen og have et par minutter. Simpelt men godt. 🙂

De fine “glas” på billedet kan findes lige HER.

Skal du have dine smoothies med på farten kan jeg anbefale denne maskine (se den nedenfor) inkl. 2 beholdere til formålet – vi er SÅ glade for vores til de travle morgner 😉 74-6918

\\\"19458089_10155020682773800_639782255_n\\\"

Min kogebog Sunde Madpakker

Spækket med 50 nemme & varierede opskrifter til madkassen for både store og små

I bogen får du også masser af tips og ideer til andre måder at bruge de enkelte opskrifter på

Køb hardback bogen lige her & her

Fås også som e-bog lige her

4 kommentarer

  • Sara

    Er det normal skyr, man skal bruge, eller kan man bruge vaniljeskyr, uden at det ødelægger det mere sunde over opskriften? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Sunde Madpakker

      Hej Sara, du kan sagtens bruge vanilje skyr i stedet 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Annabella

    Faldt over din hjemmeside, og ved godt det er er gammel indlæg. Men du skriver at frosne jordbær er bedst, men man skal da koge frosne frugter før de kan bruges?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Sunde Madpakker

      Hej Annabella
      Det er kun hindbær man bør koge, resten behøver ikke koges 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Edamame bønner som snack