Jordbærdrøm - en god morgen smoothie

Hytteostsalat med Radisse & Ramsløg

_hytteost

Hytteost har fået lidt en revolution herhjemme. Efter i flere år nærmest at have været helt ude af mit køleskab, har jeg genfundet glæden ved denne lille proteinrige (ca. 11 g pr 100 g) spise.

Jeg har lige spist ovenstående til min morgenmad, med en gulerods/solsikke bolle – opskrift lige her en halv avokado og 125 gram hytteost rørt op med 5-6 radisser i tern – 1/2 tsk. tørrede ramsløg og smagt til med lidt salt og citronsaft.

Samme hytteostsalat (kalder man det, det?) smager også virkelig godt i sandwich fx sammen med et stykke skinke eller lignende. En rugbrøds mad med denne er nu heller ikke af vejen.

Hytteost har mange anvendelsesmuligheder, men i sig selv syntes jeg hytteost er lidt kedeligt, så jeg tilføjer altid lidt grøntsager/krydderurter. Og ellers bruger jeg det ofte som erstatning for æg i fx tærter og lignende.

Håber i får en skøn onsdag 🙂

_hytteost2

***

bog om madpakker

Min bog sunde madpakker

udkom 31.07.2017 - køb den lige her


Følg bloggen på

Facebook - Instagram - Bloglovin

Fang mig på sundemadpakker@gmail.com

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jordbærdrøm - en god morgen smoothie