Madkasser med opdeling & ideer til brug

Hjemmebagte burger boller

_030Påskeferie og burgers høre da sammen ikke?! 😉 Hvert fald får i her den opskrift på burgerboller vi vender tilbage til igen og igen.

_034Jeg bruger 3 forskellige størrelser på burgerboller små, mellem og store – på billedet ovenfor er det små og mellem…

Du skal bruge følgende til ca. 10 stk. små – 8 stk. mellem eller 6 stk. Store

20 gram gær – 1,5 dl vand – 1 tsk salt – 100 gram Durummel – 200 gram hvedemel

Fremgangsmåde:

Rør gæret ud i lunt vand, tilsæt durum mel og salt og hvedemelet lidt af gangen. Rør og ælt dejen til den slipper skålen, dejen skal være blød – hellere lidt for fugtig end lidt for tørt.

Lad det hæve i 45 min. tildækket – del dejen ud i det antal du ønsker og tryk dem flade – lad hæve til ca. dobbelt størrelse. Sæt dem på bagepapir og pensl med vand og drys med durum mel eller pensl med æg og drys med sesam frø…

Bag i forvarmet ovn på 220 grader (varmluft) i mellem 10-15 minutter alt efter størrelse

De kan fryses så du kan sagtens bage dobbelt portion …_029

***

bog om madpakker

Min bog sunde madpakker

udkommer 31.07 - forudbestil den lige her


Følg bloggen på

Facebook - Instagram - Bloglovin

Fang mig på sundemadpakker@gmail.com

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madkasser med opdeling & ideer til brug