Hjemmelavet kyllingsalat (Lavet af rester)

Edamame bønner som snack

opskrift edamame bønne snackSom jeg viste på instagram i aftes så stod vores aftensmad på en blandet landhandel af rester og grønne snacks. Bønner er sjældent noget der hitter i sin rene form, hvert fald ikke hos mine børn ;). Men lige edamame bønner er blevet lidt en “vi kan ikke undværre snack”. Jeg køber dem altid på frost.

Vist de skal spises som snack gør jeg sådan:

Tager den mængde op vi skal bruge, putter dem i en skål og lader dem tø en lille time. Hælder kogende vand over, lader stå 1 minuts tid. Hælder vandet fra, drysser lidt fint salt og presset citron over.

Når mine børn får lyst til edamame snacks siger de “Mor, kan du ikke lige lave nogle grønne peanuts” ;). Udover at være gode som børne snacks, så prøv lige næste gang der skal nydes et glas køligt hvidvin i haven at server de her til, det passer SÅ godt sammen…

God tirsdag til jer 🙂

 

\\\"19458089_10155020682773800_639782255_n\\\"

Min kogebog Sunde Madpakker

Spækket med 50 nemme & varierede opskrifter til madkassen for både store og små

I bogen får du også masser af tips og ideer til andre måder at bruge de enkelte opskrifter på

Køb hardback bogen lige her & her

Fås også som e-bog lige her

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavet kyllingsalat (Lavet af rester)