Hjemmebagte burger boller

Dagens på tur madpakke

På tur madpakkeIdag var vi smuttet på legepladsen med madpakkerne, altid et hit for mine børn. Nu er de snart så store at den slags legeplads besøg synger på sidste vers, så jeg holder lige fast i ethvert lille halmstrå her ;).

I madpakken var der pandekager rullet og skåret i små slices så de passer ned i madkassen. Det er denne madkasse der er i brug på billedet. Æg, tomat og agurk. Simpelt men hitter. I kender det sikkert selv, det behøver sjældent være så avanceret for at være godt ;).

Pandekagerne (2 store) er lavet på 2 æg – 2 dl mælk – 1 dl mel og lidt salt derudover havde jeg tilføjet en lille håndfuld ærter og gulerødder fra frost. Der er ingen grænser for hvad man kan putte i de madpandekager inden de ryger på panden, det kan faktisk med andre ord ikke gå galt, så prøv jer frem med rester fra køleskabet.

God dag 🙂

\\\"19458089_10155020682773800_639782255_n\\\"

Min kogebog Sunde Madpakker

Spækket med 50 nemme & varierede opskrifter til madkassen for både store og små

I bogen får du også masser af tips og ideer til andre måder at bruge de enkelte opskrifter på

Køb hardback bogen lige her & her

Fås også som e-bog lige her

2 kommentarer

 • Ser super lækkert ud, Kaja! Om lidt skal vi have madpakker med for første gang, til Augusta, da hun skal starte i børnehave og i den første tid er der ikke madordning. Jeg glæder mig til at blive inspireret til spændende børnemadpakker 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sunde Madpakker

   Spændende med børnehavestart OG madpakker, man kan faktisk komme til at savne at lave dem, når madordning pludselig bliver indført 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmebagte burger boller