Pæne Køkkensager fra Sej Design

Madpakke muffins med kartoffelmos

_1 Kartoffelmos er populær spise herhjemme blandt både mig selv og mine to store børn, den yngste spiser ikke varme kartofler/kartoffelmos, men en kold kartoffelmad er han altid frisk på.  Men der er altid en rest tilbage, men aldrig nok til at det kan bruges til endnu en omgang aftensmad, så ofte ryger det bare ud, men det er der ingen grund til for resterne kan bruges til mange gode ting. Fx de her madpakke muffins lavet på kartoffelmos se opskriften nedenfor._3Til ca. 10 muffins

Ca. 2 dl færdig lavet kartoffelmos – 2 æg – 1 stykke færdig stegt/kogt kylling bryst i små tern(kan udelades) 2 spsk. mel – 1/2 dl havregryn (kan udelades men så skal de have mere mel) evt. lidt salt.

Rør alle ingredienserne godt sammen og kom det i muffinsforme (de her er gode der klæber det ikke fast og er lige til at tage ud efter bagning).

Bag dem i ovnen ved 200 grader i 12-15 minutter – ønsker du lidt mere smag, kan du tilføje friske krydderurter, hakkede grøntsager, komme lidt revet ost på toppen. Der er mange muligheder.

Helt grundlæggende kan man lave madpakke muffins af hvad som helst bare man har et par æg i køleskabet, så er det bare at tilføje en masse andet dertil. 😉_2

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pæne Køkkensager fra Sej Design