Grønkåls Dip

Et glas fyldt med god smag til madpakken

_1 _2 Om det er til morgenmad, mellemmåltid eller frokost så hitter de her små glas af lækkerier altid hos os. Glasset kan komme med overalt, i skole, børnehaven, på jobbet, på picnic eller hvor som helst. En oplagt mulighed for at give lidt “Noget helt andet med i madpakken” indimellem.

I dette glas er der bund af yoghurt naturel, et lag kiwi i skiver, kompot af Clementin/æble og afsluttet med et lag af kiwi i skiver og hakkede mandler.

Kompotten er lavet helt simpel: 

4 Clementiner

3 æbler

Vand

Skræl Clemtinerne og skær dem i tern, skær æbler i tern og kom det i en gryde, fyld vand over så 2/3 er dækket. Lad det koge i 10-12 minutter. Lad det afkøle og kom det i blenderen. Det giver ca. 500 ml.

Opbevar det kompotten i lufttæt bøtte i køleskabet i 3-4 dage.  Du kan bruge alle slags frugt.


 

Gem tomme syltetøjs glas, plastkrukker med låg og lignende fra fødevare og brug dem til brug for lækkerier til madpakkerne/morgenmaden. Hvis i køber tørrede svampe til madlavningen kommer de altid i en plastkrukke med lufttæt låg, oplagt til dette formål. I diverse interiør/køkken udstyrs butikker kan man også købe plast krukker som den på billedet med låg. _3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grønkåls Dip