Morgen Smoothie med ren citronsaft & kål

Den bedste Caffé latte

_1 Caffé Latte er ikke noget jeg får hver dag, selvom jeg bestemt godt kunne lokkes. Det er en lille luksus som jeg elsker i weekenderne. Men der findes et hav af forskellige latte opskrifter min favorit vil jeg dele med jer her 🙂

Til et glas Caffé Latte

2-3 cl Nicolas Vahe vanille sirup eller Nicolas Vahe karamel sirup (min favorit er vanille)

1 dl Kogende mælk (varm det op til det skummer)

1.5 dl Varm kaffe

Kom først sirup i glasset, dernæst mælk og til sidst kaffe – smager himmelsk

De to kaffesirupper fra Nicolas Vahe (kan købes HER) kan også bruges til mange andre ting, fx. i smoothies, milkshakes eller til pandekager – en lille forkælelse i weekenden skal der være plads til ikke ?! 🙂

Håber i får en dejlig søndag

Indlægget indeholder annonce links

_3_2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Morgen Smoothie med ren citronsaft & kål