Glad for den nye skolereform & for madpakken

Den hurtige madpakke

sund madpakke til børnKender i de morgner hvor man fortryder, at man ikke lige tog sig sammen, aftenen forinden og fik klaret de der madpakker ?! Sådan en travl morgen havde jeg idag, vi sov lidt for længe og alle var trætte, så jeg løb rundt og serverede morgenmad til børnene i deres senge (så er det langt nemmere at få dem hurtigt op), og så løb jeg ellers retur til køkkenet for at smøre madpakker. Der blev ikke tid til hokus pokus af nogen art, så det var en helt igennem basis madpakke.

Med rugbrødsmadder, lidt grønt og frugt. Men madpakken bliver spist og værdsat alligevel og jeg må også konstaterer at den der morgenstress dårlige samvittighed altså kun ligger på mig, mine børn ja de nyder faktisk når der bliver serveret morgenmad i sengen og at deres madpakker bare engang imellem er helt nede på jorden.. 😀

Dagens festlige indslag i madpakken blev clementiner, hvor er det dejligt at de igen er til at få fingrene i, det er absolut en af vores favorit frugt herhjemme.

Dejlig aften til jer 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glad for den nye skolereform & for madpakken