Pølseomelet pålæg

Praktiske (og søde) snack bags

BlendOfte syntes jeg det kan være svært at få plads til de sunde snacks i madkassen til en lang skoledag for min 5 årige i 0. klasse, hvilket ofte resultere i at han har 2 madkasser med eller en pose + madkassen. Så har længe gerne villet finde et alternativ som fast kunne være med som nummer 2 i tasken.

I min søgning faldt jeg over de her snack bags fra Skip Hop, de er gevaldigt søde og praktiske. Man køber et sæt af 2 hvor der i den store kan være en god stor sandwich eller fx madder og den lille er beregnet til “finger snacks”. Jeg har lige bestilt et sæt og glæder mig til at få dem i brug. I kan købe dem til 139,- for et sæt

I finder ugle sættet her – mariehøner her –  Aber her – og Bi her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pølseomelet pålæg