De små overraskelser til madpakken

Fredags guf til madpakken

11836724_10153240555533800_506028208889944710_n

I aftes lavede jeg de her snack bananer til madpakkerne i dag, men glemte så alt om dem i morges. De har derfor i stedet udgjort eftermiddags snack.

I har måske set den slags før, forskellen er ofte at de fleste bruger kokos hvor jeg bruger havregryn i stedet. De er dyppet i en 70 % chokolade og derefter vendt i havregryn.

Jeg lader dem lige ligge på en tallerken i køleskabet en 10 minutters tid så chokoladen sidder fast, dernæst pakker jeg dem ind i madpapir og putter først i madkassen næste morgen.

Billedet er taget her til eftermiddag, så bananerne holder sig altså fint friske i køleskabet et døgns tid. Skulle i ikke lige have chokolade hjemme, kan kakao glasur sagtens bruges, der er bare noget mere sukker i, men en gang imellem skal der jo sukker til ;)…

Jeg bruger amerikanske sugerør (kan fx købes i søstrene grene) som pind, hvor jeg lige klipper dem midt over så der er til 2 stk.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De små overraskelser til madpakken