Ærte, blomkåls-Cheese tops

11880324_10153230027608800_1913316535643190140_n11822279_10153230027703800_2799386796178456372_nDette er en ny variant af min opskrift på broccoli-cheese tops, fremgangsmåden den samme, det er blot det grønne der er skiftet ud..

Til ca. 10 stk skal du bruge følgende:

2 skiver rugbrød, 2 æg, ca. 2 dl revet cheddar, 1 dl ærter, 1/2 dl forkogt og hakket blomkål, 1/2 dl forkogt og hakket gulerod.

Du kan bruge alle slags grøntsager, kartofler er fx også super til formålet, lige som du kan komme skinke, pølser, bacon, kylling i – altså rester der ikke skal gå til spilde 😉 Så længe du blot husker de 3 grundingredienser cheddar, rugbrød og æg, så er det kun fantasien der sætter grænser derefter…

11866374_10153230027883800_4510879219680503785_nSådan gør du:

Pisk dine æg let sammen og put resten af ingredienserne i, rør det rigtig godt sammen. Massen skal være klistret a la frikadellefars… Form dine toppe som frikadeller og sæt  dem på bagepapir og i ovnen ved 200 grader varmluft i 10-14 minutter til de er godt gyldne.

De bliver super sprøde og gør sig godt til hurtig aftensmad samt i madpakken. De kan også fryses så der er snack til mange dages madpakker… 11059653_10153230027808800_8723916964007411466_n

I finder opskriften på broccoli-cheese tops lige her

Del dette

Leave a comment

    • Hejsa
      Du kan sagtens bruge en anden ost, jeg syntes bare personligt at cheddar lige giver et ekstra pift 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.