Verdens bedste pålæg

Lever af frugt & Grønt

madpakke

Her i varmen, kunne vi godt herhjemme komme til at glemme og spise rigtig mad og bare leve af iskoldt frugt og grønt, det går jo desværre ikke i længden så vi forsøger at få lavet mad hver dag, men nemt er det altså ikke 😉

En helt anden ting, er der nogen af jeres børn der har prøvet skolefrugt ordningen ? Jeg overvejer at forsøge det her efter sommerferien, men er virkeligt i tvivl om det er det værd… Så fortæl gerne om jeres erfaringer, gode som dårlige 🙂

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Verdens bedste pålæg