Madpakke til SFO barnet #1

Madpakke på jobbet #1 – Pastasalat med kylling & Spidskål

madpakke på jobLige som i får en følgeton med madpakker til børn, skal i også have denne som jeg kalder for madpakke på jobbet, det er med fokus på madpakkerne til os voksne. Men alle følgetonerne kan bruges som inspiration til de forskellige madpakker til alle i familien, da vi jo oftest alle spiser det samme, bare i forskellige mængder.

Madpakken indeholder:

 • Pastasalat med 1 håndfuld pastaskruer – 1 håndfuld stegt kylling, 4-5 cherry tomater og 1 lille håndfuld revet spidskål
 • 1 gnave rugbrød med fiskefrikadelle og agurk stykker
 • 1 æble
 • 2 skiver vandmelonmadpakke på job

Håber i alle får en dejlig weekend, vores står på de sidste detaljer til min datters konfirmation der skal holdes 1. maj hjemme i vores have 🙂

   

2 kommentarer

 • Camilla

  hej.
  Jeg er i den situation at jeg kan gå en tur i min frokostpause. Men den tager hele pausen så mangler sunde alternativer til noget man Kan spise mens man går. Ender altid med en sandwich og er ved at være lidt træt af det.
  Mvh Camilla.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  hej.
  Jeg er i den situation at jeg kan gå en tur i min frokostpause. Men den tager hele pausen så mangler sunde alternativer til noget jeg kan spise mens jeg går. Ender altid med en sandwich og er ved at være lidt træt af det.
  Mvh Camilla Almlund.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madpakke til SFO barnet #1